Pochádza z hornej časti zvieraťa, presnejšie ide o mäso z chrbtových svalov. Je to veľmi šťavnaté a kvalitné mäso s ideálnou kombináciou chute a mäkosti. Druhá najkvalitnejšia časť hovädzieho mäsa. Mäso je prerastané tukom v závislosti od mohutnosti zvieraťa, preto je vhodné najmä na pečenie, keďže roztopený tuk prispeje ku jeho šťavnatosti.
Tento typ mäsa je ideálny na pečenie alebo dusenie, preto ho môžete použiť na prípravu steakov, rezňov, stroganoff alebo ako pečené s bylinkami, dusené na víne/pive, dusené s koreňovou zeleninou, ako španielsky vtáčik, roast beef alebo na grilovanie. Pre milovníkov prerastených steakov neexistuje nič lahodnejšie ako rib eye steak.
20.00 €
/ 1 kg
Out of stock
Farma GFR je certifikovaná BIO farma z východu Slovenska v oblastiach v Radvaň nad Laborcom a Volica v okrese Medzilaborce. Farma sa nachádza v chránenom vtáčom území a patrí to do Natura 2000 – chránené územie európskeho významu. Našou snahou je poskytovať zákazníkom kvalitné mäsové výrobky a predaj dobytku na chov.
IČO: 46904476
DIČ: 2023635680
IČ DPH: SK2023635680 podľa §4
Farma VOLICA
067 01 Volica č.165