Hovädzia pravá sviečková

Najjemnejšie a najkvalitnejšie mäso z celého zvieraťa, pretože ide o sval, ktorý zviera používa najmenej. Pozdĺžny sval uložený pod bedrovými stavcami. Tento sval robí veľmi málo práce, takže je najjemnejšou časťou hovädzieho mäsa. Ide o chudý rez s pomerne malým intramuskulárnym tukom, ktorý je podľa kulinárskych predpisov označovaný ako mramorovanie. Ide o chudý kus mäsa málo prerastaný tukom, preto je potrebné jej príprave venovať patričnú pozornosť, aby nedošlo k prílišnému vysušeniu.

Sviečkovica je vďaka svojmu tvaru a krehkosti vhodná na prípravu pochúťok ako: tatársky biftek, strogannoff, sviečková na smotane, steak, rezne, medajlóniky, filet mignon, Chateaubriand či Carpaccio.

35.00 

/ 1 kg

Out of stock

Popis produktu

Mäsové výrobky

Mleté mäso vákuované

10.00 

/ 1 kg

Špikové kosti

4.80 

/ 1 kg

Hovädzí steak – DRY AGED – suché zrenie 30/60/90 dní

4.99 

/ 100 g

Hovädzia roštenka

20.00 

/ 1 kg